Over mij

Dit vind ik altijd een beetje een awkward verhaaltje om te schrijven.. want 'vertel eens iets over jezelf' leidt (lijdt!! ) bij mij toch vaak over gestamel over 'ik hou van leuke boeken'.. tja wie niet? Dus hieronder een weloverwogen poging:

Ik ben Marie, 31 jaar en ik woon samen met De Wederhelft en onze twee zonen Tibbe (maart 2017) en Jip (april 2018) in Groningen. Ook hebben we twee lieve katten, Olle en Knut.

Ik vind het leuk om stukjes te typen.. zo simpel is het. Ik ben geïnteresseerd in simpel leven, geef daar gerust een aantal hippe Instagram termen aan als: declutter, mariekondo, more is less et cetera. Eigenlijk vind ik het gewoon fijn om het allemaal niet te gecompliceerd te maken.. je niet druk te maken over spullen, geld, wat anderen van je vinden et cetera..

Dus dan droom ik weg en denk ik over een simpel leventje in een zweedse blokhut waar de kids blootsvoets rondrennen en ik kopjes koffie drink en bij een houtkachel zit met een boek. Tegelijk moet ik er niet aan denken om standaard zo ver verwijderd te zijn van de bewoonde wereld.  En ik  hou ook van wat de stad te bieden heeft. Dus met de jochies in de bakfiets naar de stad, naar de bibliotheek en te dure hipstertosti's eten in kidscafes.

En zo ontstond het idee van Hutje in de stad. Een hutje op de hei maar dan anders. De rust van de zweedse blokhut met de dynamiek van de stad, nu nog even kijken hoe ik dat voor elkaar ga krijgen ;)

Reacties